Fowler و دیگران در سال 1983 نسبتي از افراد دارای امواج قابل شناسايي I-III-V را در بين گروههاي شنوندگان طبيعي ، بيماران دچار آسيب حوني و بيماراني با ضايعات وراء حونی ( عصب هشت و يا ساقه مغز) توصیف کردند. احتمال وجود موج I در شنوندگان طبیعی نسبت به دو گروه دیگر بیشتر است. امواج III-V بيشتر در افراد داراي شنوايي طبيعي و اشخاص سمعک گوش داراي آسيب حوني شناسايي مي شوند. اگرچه زمان نهفتگي موج I در بين گروهها مشابه بود ولي زمان نهفتگی موج V  برای بیمارانی با پاتولوژی وراء حونی به طور قابل توجهی بیشتر بود.

الگوهای غیر طبیعی دامنه

دامنه معمولا تغییرپذیرتر است و به اثرات آرتی فکت حرکت و نوسانات در فعالیت EEGزمينه نسبت به زمان نهفتگي حساس تر است. به خاطر اين ويژگي ها اغلب مشكل است كه به طور مطمئن تعيين كنيم كه آيا ميزان دامنه ABR بيمار در داخل محدوده طبيعي مورد انتظار است و يا در خارج از اين محدوده قرار گرفته است. معمولا دامنه مطلق هر جزء ABR خيلي متغير است به طوري كه محدوده طبيعي دامنه به صورت + و – 2.5 انحراف معیار نسبت به متوسط میزان طبیعی تعریف می شود. این میزان طبیعی در واقع شامل هر میزان دامنه ای است که از نظر بالینی ثبت خواهد شد. یعنی شامل اشخاص طبیعی و بیمارانی با پاتولوژی شنوایی تایید شده می باشد. به طور آشكارا يك محدوديت باليني جدي وجود دارد. اصول نوروفیزیولوژی عمومي بیان می کنند که دامنه موج اطلاعاتی در مورد عملکرد شنوایی ارائه می کنند که قابل دسترس از طریق زمان نهفتگی نیستند.


بهترین مرکز شنوایی سنجی دامنه ,طبیعی ,طبيعي ,زمان ,موج ,شنوایی ,به طور ,نسبت به ,وراء حونی ,و يا ,می کنندمنبع

سمعک هوشمند در برند های مختلف

قیمت انواع سمعک در برندهای مختلف

سمعک وایرلس

تنظیم سمعک و کاربرد آن

کاربرد سمعک برای افراد کم شنوا

قیمت سمعک در انواع مختلف

پیرگوشی چیست؟

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان مقاله seo tools شستشوی فرش، موکت، پرده،مبل شب که میشه هر چی که بخوای اجاره انواع ماشین عروس لوکس قیمت خرید قالب سقف وافل دانلود اهنگ جدید تسکین درد